Antena 3 CNN Actualitate Trafic feroviar oprit din cauza unor viituri puternice. CFR adresează scuze călătorilor

Trafic feroviar oprit din cauza unor viituri puternice. CFR adresează scuze călătorilor

Circulație feroviară oprită temporar între Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri. CFR adresează scuze călătorilor.

Trafic feroviar oprit din cauza unor viituri puternice. CFR adresează scuze călătorilor
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2024   •   18:20

Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mică, anunță CFR.

"Compania Naţională de Căi Ferate SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mică", anunță purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov este pe teren pentru evaluarea situației și intervențiile necesare îndepărtării aluviunilor - nămol și vegetație - din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiții de siguranță.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mai multe imagini cu firele de circulație acoperite de aluviuni:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până la redeschiderea circulației între Valea Lungă și Copșa Mică, trenurile de călători R 3514, care circulă în relația Teiuș - Mediaș, R 10031, care circulă în relația Brașov - Cluj Napoca și R 10518, care circulă în relația Cluj Napoca - Sibiu, staționează temporar în Valea Lungă și Copșa Mică.

"Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zonă acoperită de aluviuni și reluarea circulației în condiții de siguranță", încheie Oana Brânzan.

×
Subiecte în articol: trafic feroviar viituri CFR calatori
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close