Antena 3 CNN Actualitate Telefonul favorit al bunicilor revine pe piaţă după 25 de ani. Noile funcții şi preţul de vânzare

Telefonul favorit al bunicilor revine pe piaţă după 25 de ani. Noile funcții şi preţul de vânzare

Un telefon mobil celebru în anii 2000 va reveni pe piață. Producătorul acestuia transmite că va avea funcții noi, adaptate nevoilor din ziua de azi. Are şi legendarul Snake!

Telefonul favorit al bunicilor revine pe piaţă după 25 de ani. Noile funcții şi preţul de vânzare
Sursa foto: Profimedia
de Ioana Mircea    |    08 Mai 2024   •   18:00

Nostalgia pentru telefoanele mobile clasice este alimentată din nou, de data aceasta de către Nokia, sub egida producătorului chinez HMD. Într-o piață dominată de smartphone-uri tot mai performante, Nokia a decis să reînvie unul dintre cele mai populare modele din istoria telefoanelor mobile: Nokia 3210.

Lansat inițial în 1999, Nokia 3210 a fost un adevărat fenomen al epocii sale, cu un design robust și funcționalități de bază care au cucerit inimile consumatorilor. Acum, acest model istoric se pregătește să revină într-o variantă adaptată la nevoile și tehnologiile actuale.

Nokia 3210 va păstra designul său emblematic, dar va fi echipat cu caracteristici moderne, cum ar fi ecran color, cu Bluetooth și USB-C, slot microSD și suport pentru rețelele 4G. Cu toate acestea, prețul său va rămâne accesibil, fiind setat la 89 EUR.

Telefonul va continua să ofere și funcționalități clasice, precum legendarul joc Snake, dar și o cameră foto modestă de 2MP. Această strategie de marketing pare să exploateze nostalgia pentru tehnologia de odinioară într-o eră în care complexitatea smartphone-urilor moderne poate fi copleșitoare, potrivit gsmarena.com.

×
Subiecte în articol: telefon mobil Nokia
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close