Antena 3 CNN Actualitate Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, replică pentru judecătoarea care a avut o atitudine sfidătoare după ce a fost audiată: "Este bine că a văzut o ţară întreagă"

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, replică pentru judecătoarea care a avut o atitudine sfidătoare după ce a fost audiată: "Este bine că a văzut o ţară întreagă"

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, a avut o intervenţie în direct la Antena 3 CNN, după ce judecătoarea procesului, Ancuța Popoviciu, a avut o atitudine sfidătoare când a ieşit de la audieri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   13:51

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea procesului lui Vlad Pascu, a fost audiată astăzi la Secția pentru judecători din Consiliul Superior al Magistraturii. Ea a stat ulterior mai bine de un minut în fața reporterilor care i-au pus zeci de întrebări, fără să răspundă la niciuna dintre acestea.

"Este bine că a văzut o ţară întreagă. Exact această reacţie o are şi în sală - de sfidare. Justiţia română eu cred că trebuie să ne apere pe noi şi văd că ne sfidează în ultimul hal. Pentru ce? Pentru ce au murit copiii ăştia? 

Ca pe Vlad Pascu, peste trei ani de zile, să-l vedem conducând maşina şi mai omorând alţi oameni? După imaginile pe care le-am văzut, mi-am adus aminte când a întrebat de Sebi dacă este în sală", a spus Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu.

"Credeţi-mă că nu ştiu ce se va întâmpla, dacă această judecătoare va rămâne în acest dosar. Suntem foarte bulversaţi. Aşteptam să se întâmple ceva. Copiii să fie răzbunaţi şi Vlad Pascu să primească pedeapsă maximă, că asta merită. Nu cerem mai mult. Vrem dreptate şi vrem să se aplice legea. Nu cerem mai mult. 

Îmi doresc să se mute dosarul din Mangalia, acolo este lumea coruptă. Măcar la Constanţa să se mute. Ştiu că acolo sunt judecători buni care trebuie să judece acest dosar complicat", a mai spus tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu.

×
Subiecte în articol: Ancuța Popoviciu judecatoare Vlad Pascu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close