Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Laurei, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a primit rezultatele testelor toxicologice

Tatăl Laurei, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a primit rezultatele testelor toxicologice

Tatăl Laurei Roşca, Dj Lalla aşa cum era cunoscută în showbiz, a vorbit în exclusivitate la Antena3 CNN despre moartea fiicei sale. El susţine că fata lui ştia să înoate şi că tot ce s-a întâmplat pe plaja din Mamaia a fost doar un accident nefericit, în timp ce Laura mersese să vadă răsăritul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Oct 2023   •   07:44

Între timp, Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Joi dimineaţă, 28 septembrie 2023, tânăra a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă îndreptându-se către zona de cluburi. Se întâmpla la ora 8:40.

Mai mulți colegi de breaslă și familia au condus-o duminică pe ultimul drum pe tânăra artistă, care a fost găsită înecată pe malul mării, pe o plajă din Mamaia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De altfel, tatăl Laurei a declarat la Antena 3 CNN că a primit, după autopsie, rezultatele testelor toxicologice care arată că fiica sa nu consumase nici alcool, nici droguri.

"Noi avem de la autopsie, avem o hârtie în care scrie că i s-a găsit în plămâni nisip, deci s-a înecat. Şi nu i s-au găsit, la analize, nici alcool, nici drog. S-a întâmpla la 10.00 dimineaţa, s-a dus să vadă malul mării, a făcut poze cu răsăritul.

Nu ştiu, acum mai nou i-au găsit şi telefonul şi lucrurile ei. Pentru că au găsit-o în tricou şi chiloţei, deci nici măcar costum de baie. Şi a găsit-o o turistă. Au chemat salvamarii şi au încercat să o resusciteze şi n-au reuşit. De înotat ştia să înoate chiar foarte bine.

A fost ceasul rău în momentul ăla. Accident. Dacă n-aş avea putere financiară, cred că mi-aş pune ştreangul. Sunt aşa de bulversat", a declarat Nicolae Roşca, tatăl Laurei.

×
Subiecte în articol: Dj Lalla Laura Roșca plaja Mamaia
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close