Antena 3 CNN Actualitate O tânără a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia | Oamenii care se plimbau pe plajă au sunat la 112

O tânără a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia | Oamenii care se plimbau pe plajă au sunat la 112

O tânără în vârstă de aproximativ 25 de ani a fost găsită moartă, astăzi, pe plaja din Mamaia. Mai mulţi oameni care se plimbau pe plajă au sunat la 112.

O tânără a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia | Oamenii care se plimbau pe plajă au sunat la 112
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    28 Sep 2023   •   11:30

Tânăra a fost găsită înecată în staţiunea Mamaia de câţiva oameni care se plimbau pe plajă. Ei au observat-o pe tânără în apă şi au sunat imediat la numărul unic de urgenţă.

Totodată, oamenii i-au alertat şi pe salvamari. Din păcate, tânăra era deja moartă la sosirea echipajelor de salvare. Ea a fost identificată ulterior drept Laura Roşca, cunoscută şi ca DJ Lalla.

"Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări.

Dacă a intrat singură în apă, foarte greu să mai alerteze cineva, mai ales că sezonul s-a terminat, nu prea mai este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era sau ce s-a întâmplat. Are aproximativ 25 de ani", a declarat Goariu Georgian, salvamar.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

"La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Mamaia plaja Constanța IPJ Constanța
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close