Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a fost bătut crunt, din greșeală, în noaptea de Înviere. Incidentul a avut loc lângă o biserică

Un tânăr a fost bătut crunt, din greșeală, în noaptea de Înviere. Incidentul a avut loc lângă o biserică

Un tânăr de 18 ani a fost bătut din greșeală în Parcul Central din Miercurea Ciuc, în noaptea de Înviere. El a fost confundat cu o altă persoană, iar cei doi agresori l-au lovit crunt chiar lângă o biserică.

Un tânăr a fost bătut crunt, din greșeală, în noaptea de Înviere. Incidentul a avut loc lângă o biserică
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Ioana Mircea    |    17 Apr 2023   •   11:58

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Miercurea Ciuc a fost agresat de doi indivizi în noaptea de Înviere. Acesta consumase alcool, astfel, nu a reușit să își dea seama cine sunt cu adevărat agresorii. A reușit să se salveze, a plecat, iar apoi s-a întors în parc alături de un prieten, pentru a se răzbuna.

Acolo, a dat peste un grup de tineri, din care făcea parte și un băiat în vârstă de 18 ani. El a fugit și asta le-a întărit ideea celor care căutau răzbunare, că acesta ar fi fost unul dintre agresori. Tânărul a fost prins și bătut atât de tare încât a ajuns la spital.

Citește și: Preot din Cluj, jefuit în noaptea de Înviere, chiar în timp ce oficia slujba

Ancheta polițiștilor a început chiar de la Unitatea de Primiri Urgențe unde a ajuns adolescentul. Anchetatorii i-au adus pe toți cei implicați la audieri și așa au aflat că tânărul de 18 ani a fost bătut pentru că a fost confundat cu o altă persoană. În acest moment, anchetatorii fac cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close