Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 24 de ani a căzut pe şinele de la metrou, în staţia Tineretului. Trenurile circulă în sistem pendulă

Un tânăr de 24 de ani a căzut pe şinele de la metrou, în staţia Tineretului. Trenurile circulă în sistem pendulă

Alertă la metrou, duminică seara, după ce un tânăr a căzut în calea de rulare, în staţia de metrou Tineretului.

Un tânăr de 24 de ani a căzut pe şinele de la metrou, în staţia Tineretului. Trenurile circulă în sistem pendulă
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2023   •   21:04

Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se află în stare gravă.

Victima va fi transportată la Spitalul Universitar.

În acest caz, se ia în calcul o posibilă tentativă de suicid.

"În staţia de metrou Tineretului, în sensul de mers spre Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. 

Drept urmare, circulația trenurilor a fost reorganizată duminică seara în sistem pendulă între stațiile Piața Unirii 2 și Constantin Brâncoveanu.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor", informează Metrorex.

"La data de 12 noiembrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 24 de ani.

De asemenea, echipajele de prim-ajutor, sosite la fața locului, au intervenit și au extras persoana, de pe calea de rulare, și au acordat primul ajutor.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", informează Poliţia Română.

×
Subiecte în articol: căzut metrou metrou sinucidere
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close