Antena 3 CNN Actualitate Surpriza care i se pregăteşte Elenei Udrea de Crăciun, chiar în închisoare

Surpriza care i se pregăteşte Elenei Udrea de Crăciun, chiar în închisoare

Elena Udrea va petrece pentru al doilea an Crăciunul după gratii, fiind privată de libertate și de prezența oamenilor dragi, iubitul Adrian Alexandrov și fiica lor, Eva Maria în vârstă de 5 ani. Totuși, fostul ministru al Turismului, va avea parte de o surpriză.

Surpriza care i se pregăteşte Elenei Udrea de Crăciun, chiar în închisoare
Sursa foto: Elena Udrea/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2023   •   21:39

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, spera să fie alături de familie de Crăciun, dar judecătorii au respins cererea de revizuire depusă de ea.

După 7 ani de procese, în anul 2022, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare pentru luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu în dosarul ”Gala Bute”. De asemenea, fostul ministru al Turismului trebuie să restituie 8 milioane de euro despăgubiri, aproape 3 milioane de euro despăgubiri civile către Autoritatea Națională pentru Turism, dar și 600.000 de euro către Corin Boianu și 300.000 de euro către Adrian Gărdeanu.

Elena Udrea va petrece Crăciunul și ziua ei de naștere în spatele gratiilor

Chiar de nu va putea fi alături de familia ei în ziua de Crăciun, Elena Udrea va avea parte de o surpriză uriașă pe 26 decembrie 2023. În a doua zi de Crăciun, fostul ministrul al Transporturilor împlinește 50 de ani. Adrian Alexandrov și Eva Maria, fiica lor, vor merge să o viziteze și să o sărbătorească. Este al doilea an consecutiv în care Elena Udrea este departe de familia ei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”O sărbătorim pe mami cu tort”

“De Crăciun Elena nu va putea să o vadă, dar avem o vizită pe data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, când este ziua ei de naștere, așa că mergem să o sărbătorim pe mami cu tort și multe îmbrățișari!”, a spus Adrian Alexandrov, pentru Playtech.

Deși au trecut doi ani de când este absentă din viața fiicei sale, Elena Udrea este cu sufletul alături de Eva Maria. În luna septembrie, micuța a împlinit 5 ani, iar fostul ministru al Turismului i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor.

“La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine. Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani. Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea inchisoare Crăciun
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close