Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Scenariu-șoc despre procurorul Portocală

Subiectiv. Scenariu-șoc despre procurorul Portocală

Subiectiv. Scenariu-șoc despre procurorul Portocală
27 Mai 2018   •   21:01

O știre - bombă a explodat în această săptămână, după ce le publicația qmagazine a difuzat un text extrem de interesant și ale cărui consecințe ar putea fi încă mai interesante.  E vorba de informația că celebrului procuror Negulescu (Portocală) a devenit martor protejat într-un dosar care ar cuprinde fapte grave comise de Laura Codruța Kovesi, în relația cu unitatea DNA Prahova.

Potrivit jurnaliștilor de la inpolitix.ro, faptul că procurorul Mircea Negulescu a negat vehement informația, susținând că e total falsă, nu are mare relevanță. Și dacă era reală, nu avea cum să recunoască asta. Există două variante mari și late. Dacă știrea e falsă, iar qmagazine a fost intoxicată, e destul de greu de înțeles ce s-a urmărit prin difuzarea ei, explicația lui Portocală care ar fi menită să creeze ipoteze de cercetare penală absolut imaginare, lipsită de orice bază reale și autentică realității la care face referire, fiind mai mult decât subțire și nesatisfăcătoare. Dacă știrea e reală, lucrurile se complică fiindcă se conturează două ipoteze la fel de terifiante.

Prima ar fi aceea că știrea urmărește îndepărtarea de la butoanele anchetei a procurorului Elena Iordache, deși forma ar indica exact contrariul. A doua ipoteză ar fi ca avem de-a face cu un avertisment dat din interiorul parchetului lui Mircea Negulescu, să înceteze cu dezvăluirile incomode, pentru că ceea ce el crede că e secret nu e câtuși de puțin secret. 

O ipoteză spectaculoasă a fost lansată în această dimineață de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir. 

„Și dacă “denunțul” lui Portocală/Negulescu nu e denunț, ci este un memoriu?
Dacă acest “denunț”/ memoriu toarnă cu nume și prenume ofițeri SRI de rang înalt?
Dacă se devoalează că “paradeala” era de fapt coordonată din “pădure”? De la etajul 1 din “padure” ca să fie mai clar?
Avem un Stat Mafiot?
Nu un stat paralel!
Un Stat Mafiot!”, a scris Daniel Dragomir pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: scenariu portocala Kovesi
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close