Antena 3 CNN Actualitate Starea de sănătate a adolescentului electrocutat în Herăstrău. Ce spune fratele lui Alexandru

Starea de sănătate a adolescentului electrocutat în Herăstrău. Ce spune fratele lui Alexandru

Starea de sănătate a adolescentului electrocutat în Herăstrău. Ce spune fratele lui Alexandru
19 Iun 2019   •   08:14

Adolescentul de 16 ani care s-a electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău e în continuare la spitalul militar din Belgia. 

Medicii au spus că nu îl pot opera momentan fiindcă a suferit un șoc foarte mare. Fratele lui îi este alături și încearcă să strângă bani pentru tratament. 

Alexandru să luptă să supraviețuiască. Momentan trăiește doar cu ajutorul aparatelor. ″Este bine, are şi muzica, i-au pus muzica. Le-am zis că e dansator şi că pot să-i aduc playlist-ul lui, ce muzica îi place lui. Se simte mai bine din ce mi-au spus medicii. Momentan este inoperabil pentru că corpul a suferit un şoc foarte mare. Este stabil, gradul de arsură este mai mic faţă de cel care a fost spus în România”, a spus Ștefan, fratele acestuia. 

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele tânărului. Ei spun că arsurile i-au afectat țesutul în profunzime. Elctroșocul produce cel mai grav tip de arsură. Curentul ajunge până la oase, iar rănile se extind din interior spre exterior, potrivit știrileprotv. 

Adolescentul e în comă indusă pentru că altfel nu ar putea suporta durerile. 

Alexandru a ajuns în această stare din cauză că a vrut să-și facă o fotografie și nu și-a dat seama la ce riscuri s-a supus, chiar dacă în zona aceea era un semn de avertizare. 

×
Subiecte în articol: sănătate
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close