Antena 3 CNN Actualitate Un spectator la o cursă a murit după ce a fost lovit de un Lamborghini care a ieșit în decor și s-a răsturnat, în Brașov

Un spectator la o cursă a murit după ce a fost lovit de un Lamborghini care a ieșit în decor și s-a răsturnat, în Brașov

Accident grav la o cursă de mașini amator din Brașov. Un spectator a murit după ce a fost lovit de un Lamborghini care a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Un spectator la o cursă a murit după ce a fost lovit de un Lamborghini care a ieșit în decor și s-a răsturnat, în Brașov
de Andreea Ştefan    |    27 Mar 2022   •   13:18

În timpul cursei, șoferul Lamborghiniului a scăpat bolidul de sub control și a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Un tânăr în vâstă de 21 de ani, spectator la cursă, a fost lovit.

În urma impactului, acesta a intrat în stop cardio-respirator.

Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat, acesta fiind declarat decedat de către medicii ajunși la locul accidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Un echipaj cu apă și spumă și cu modul descarcerare era deja prezentă și supraveghea competiția.

În urma incidentului, cursa a fost întreruptă și anulată.

”În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături. 

Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV.  La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit. 

Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată”, a transmis Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems.

×
Subiecte în articol: cursa lamborghini Brașov
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close