Antena 3 CNN Actualitate Un şofer fără centură a zburat cu maşina de pe autostrada A4, în Ovidiu. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Un şofer fără centură a zburat cu maşina de pe autostrada A4, în Ovidiu. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Un şofer care nu purta centura de siguranţă a zburat, noaptea trecută, cu maşina de pe autostrada A4, în Ovidiu, judeţul Constanţa.

Un şofer fără centură a zburat cu maşina de pe autostrada A4, în Ovidiu. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    21 Ian 2023   •   08:46

Din motive încă necunoscute, şoferul nu a observat că autostrada se termină, astfel că maşina sa a zburat efectiv peste un sens giratoriu şi s-a oprit într-o staţie peco din apropiere.

Imaginile surprinse de o cameră de supravehere par desprinse dintr-un film de acţiune, însă, din păcate, s-au întâmplat noaptea trecută, în oraşul Ovidiu.

Șoferul care a zburat peste giratoriu nu avea centura pusă, iar imaginile îl arată cum zboară din maşină când se deschide portiera. A aterizat după o sută de metri, când s-a lovit cu capul de o altă masina staţionată în peco.

Martorii cascadoriei au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de intervenţie. Şoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă medicii sunt rezervati cu privire la şansele lui de supravieţuire.

Polițiștii de la Serviciul Rutier fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

"La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în orașul Ovidiu, la intersecția Autostrăzii A4 cu DN 2A. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. 

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei stații GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat. 

După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare. 

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului de 42 de ani, care se afla singur în autoturism. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close