Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Avertizare de la meteorologi. Perioadele de caniculă nemiloasă şi furtuni violente vor alterna toată vara

VREMEA. Avertizare de la meteorologi. Perioadele de caniculă nemiloasă şi furtuni violente vor alterna toată vara

VREMEA. Avertizare de la meteorologi. Perioadele de caniculă nemiloasă şi furtuni violente vor alterna toată vara
Sursa foto: foto: Pixabay.com
04 Iul 2019   •   16:24

VREMEA. Perioadele de caniculă nemiloasă şi furtuni violente vor alterna toată vara. Directorul ANM, Elena Mateescu, a spus la Antena 3 că iulie şi august vor fi marcate de fenomene extreme, după ce luna trecută a fost -la nivel mondial - cea mai caldă lună iunie din istorie. În România, în iunie, au fost sute de avertizări meteo, inclusiv 50 de cod roşu.

VREMEA. ”În următoarele zile, vremea va trece de la o extremă la alta. Dupa un weekend canicular se anunţă vijelii puternice. Vom avea cel mult 24 până la 33 de grade, posibile ploi locale însoțite de descărcări electrice. Spre weekend, temperaturi în creștere astfel încât în partea de Sud-Est a României se va apropia de pragul de caniculă.

VREMEA. Atenție deosebită în următoarea perioadă din această vară pentru că alternanațele de perioadă cu temperaturi foarte ridicate întrerupte de perioade cu instabilitate vor caracteriza următoarele două luni.”, a declarat Elena Mateescu.

×
Subiecte în articol: VREMEA.
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close