Antena 3 CNN Actualitate Social Voi cu Voicu. Locuri misterioase alese ca destinații turistice de români. „Poți cheltui mai mult în Mamaia, decât în Mauritius”

Voi cu Voicu. Locuri misterioase alese ca destinații turistice de români. „Poți cheltui mai mult în Mamaia, decât în Mauritius”

Voi cu Voicu. Locuri misterioase alese ca destinații turistice de români. „Poți cheltui mai mult în Mamaia, decât în Mauritius”
19 Aug 2018   •   17:20

Răzvan Pascu a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre destinațiile de vacanță preferate de români și a oferit câteva sfaturi pentru o vacanță perfectă.

„Percepția despre vacanțele exotice este că sunt foarte scumpe. Nu neg, dar poți cheltui mai mult în Mamaia, decât în Mauritius. Republica Dominicană este o destinație pentru familii cu copii, dar și pentru cei care își doresc să călătorească singuri. Portugalia este o țară superbă”, a spus Răzvan Pascu.

Răzvan Pascu a mai precizat că oamenii își aleg destinațiile și în funcție de criterii specifice, cum ar fi spiritualitatea sau cultura. „Am fost de două ori în Peru, iar oamenii și-au dorit să meargă la Machu Picchu, care este extraordinar. E o fortăreață, în mijlocul munților, un orășel despre care nu se știe foarte multe. Din cauza invaziilor, a fost părăsit. La începutul anilor 1900, un explorator a descoperit acel oraș”.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu sfaturi vacanţă
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close