Antena 3 CNN Actualitate Social Unul dintre cei mai temuți criminali ai României a șocat judecătorii: ”Suntem la circ aici? Am probleme...”

Unul dintre cei mai temuți criminali ai României a șocat judecătorii: ”Suntem la circ aici? Am probleme...”

Unul dintre cei mai temuți criminali ai României a șocat judecătorii: ”Suntem la circ aici? Am probleme...”
15 Iun 2019   •   23:25

Marian Clită este cel care l-a ucis, cu bestialitate – în beciurile Securității – pe disidentul Gheorghe Ursu însă judecătorii au hotărât că poate fi eliberat condiționat.  

Ieșit din închisoare, Marian Clită a făcut ceea ce știa mai bine. A recidivat. În 2010, într-o cameră de hotel din Copenhaga, el a ucis o stewardesă, fiind extrădat în România pentru a ispăși o pedeapsă de 12 ani de închisoare. Bineînțeles, Marian Clită a cerut, din nou, să fie eliberat condiționat. 

Marian Clită – supranumit și ”Securistul ucigaș” – a susţinut că Gheorghe Ursu era bătut de anchetatori şi că venea de la audieri plin de sânge la nas şi pe cămaşă. În timpul procesului, Marian Clită a avut o atitudine sfidătoare la adresa instanței „Unele întrebări mă depăşesc total”, ”Unele întrebari sunt infantile”, „Suntem la circ aici?”, „Am probleme cu prostata, vreţi sa urinez aici, în boxă?”, „Am 3-4 facultăți, se poate?”. Procesul s-a oprit, la un moment dat, pentru jumătate de oră, pentru ca Marian Clită să fie dus la toaletă, conform adevarul.ro.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close