Antena 3 CNN Actualitate Social Un tată care și-ar fi corupt sexual fetițele a fost condamnat în România la doar un an și două luni de închisoare. Fetițele aveau șase și nouă ani. În Spania, un român care și-a violat fetele a primit 112 ani de închisoare

Un tată care și-ar fi corupt sexual fetițele a fost condamnat în România la doar un an și două luni de închisoare. Fetițele aveau șase și nouă ani. În Spania, un român care și-a violat fetele a primit 112 ani de închisoare

Un tată care și-ar fi corupt sexual fetițele a fost condamnat în România la doar un an și două luni de închisoare. Fetițele aveau șase și nouă ani. În Spania, un român care și-a violat fetele a primit 112 ani de închisoare
11 Dec 2018   •   17:41

Ploieşteanul Sorin C.I. (37 de ani), un bărbat acuzat că şi-a violat cele două fetiţe în repetare rânduri, a fost condamnat de prima instanţă. Judecătoria Ploieşti a decis că bărbatul este vinovat de corupere sexuală.

Sorin C.I. a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare, fiind găsit vinovat pentru corupere sexuală a minorilor în formă continuată, victime fiind cele două fiice ale sale, una în vârstă de şase ani şi cea de-a doua în vârstă de nouă ani. Decizia nu este definitivă, scrie ziarulincomod.ro.

Procurorii l-au trimis în judecată pe tatăl pedofil, în septembrie 2017, sub acuzaţiile de viol, doar că judecătorul a decis să schimbe încadrarea juridică a faptelor din viol în formă continuată în corupere sexuală. Asta înseamnă că bărbatul nu a avut raporturi sexuale directe cu cele două fiice ale sale. Copilele fie au asistat la scene nepotrivite vârstei, fie tatăl le-a ademenit într-un joc sexual sau a întreţinut relaţii sexuale în prezenţa acestora.

Potrivit Codului Penal, pedeapsa maximă pentru astfel de fapte este de şapte ani.

Decizia a fost întâmpinată cu critici pe rețelele de socializare. "Romania: Ploieşteanul Sorin Costin Iana (37 de ani), un bărbat acuzat că şi-a violat cele două fetiţe în repetare rânduri, a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare, Spania: Un român a fost condamnat la 113 ani de închisoare în Spania, după ce și-a violat și și-a lăsat însărcinate cele două fiice", a scris un utilizator Facebook, Cătălin V, pe rețea.

Cazul spaniol

Cele două copile au rămas însărcinate după ce au fost violate chiar de tatăl lor, Petrică C., după cum scrie 20minutos.es. În prima instanță, românul a fost condamnat 112,5 ani de închisoare, iar acum Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat pedeapsa.

 

 

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close