Antena 3 CNN Actualitate Social Țuțuianu, despre salariile bugetarilor: „PSD să se ţină de ceea ce a promis”

Țuțuianu, despre salariile bugetarilor: „PSD să se ţină de ceea ce a promis”

Țuțuianu, despre salariile bugetarilor: „PSD să se ţină de ceea ce a promis”
de S.T.    |    22 Oct 2018   •   19:35

Senatorul social-democrat a declarat, luni, că PSD trebuie să pună în aplicare programul de guvernare pe zona de salarii şi pensii.

„Ministrul Finanţelor a dat nişte explicaţii ieri. Azi, din păcate, nu a fost prezent la grup (grupul senatorilor PSD - n.r.) pentru a dezvolta acele explicaţii. Eu cred că este obligatoriu ca PSD să se ţină de ceea ce a promis şi să procedeze la punerea în aplicare a programului de guvernare pe zona de salarii şi pensii. Şi noi am spus că le majorăm la anumite intervale de timp care sunt foarte bine stabilite”, a afirmat, la Senat, Ţuţuianu.

Documentul privind o posibilă îngheţare a salariilor bugetarilor, prezentat de senatorul PNL Florin Cîţu, este unul public, trimis Comisiei Europene, şi reprezintă un document de lucru, o posibilă variantă, a declarat sâmbătă, la un post de televiziune, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

El a precizat, totodată, că există şi o propunere de aplicare a legii salarizării până în 2020, în loc de 2022. Referitor la o posibilă îngheţare a angajărilor în sectorul public, ministrul Finanţelor a afirmat că este un scenariu de lucru o îngheţare a numărului de salariaţi în administraţia publică centrală.
 

×
Subiecte în articol: program de guvernare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close