Antena 3 CNN Actualitate Social Un tată din Călăraşi, rămas fără un picior, face zilnic naveta pentru a-şi creşte cei şase copii

Un tată din Călăraşi, rămas fără un picior, face zilnic naveta pentru a-şi creşte cei şase copii

Un tată din Călăraşi, rămas fără un picior după ce a fost diagnosticat târziu, face zilnic naveta pentru a-şi creşte cei şase copii despre care spune că sunt "diamantele" lui.

Un tată din Călăraşi, rămas fără un picior, face zilnic naveta pentru a-şi creşte cei şase copii
Sursa foto: calarasipress.ro
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2023   •   23:16

Alexander Dorin are 34 de ani şi a rămas fără un picior în urmă cu mulţi ani, atunci când lucra la o unitate militară din Bucureşti, după ce o boală vasculară de care suferea a fost diagnosticată prea târziu.

Totuşi, el a reuşit, cu ajutorul colegilor, să îşi cumpere o proteză.

Împreună cu Loredana, femeia care îi este alături de 15 ani, Alexander are şase copii, dintre care doi sunt ai Loredanei, din prima căsătorie. Femeia lucrează în Bucureşti, în timp ce tatăl a rămas acasă cu cei şase copii. Toţi locuiesc într-o casă mică din satul Vărăşti, comuna Dorobanţi din judeţul Călăraşi.

Zilnic, bărbatul face naveta către locul de muncă, pe o distanţă de şapte kilometri, indiferent de vreme, pentru a-i putea creşte pe copii.

"Mulţumim lui Dumnezeu că avem unde să punem capul. Iarna, când bate vântul şi mergem la muncă, este groaznic. Dar eu le fac pe toate, nu chem pe nimeni", a declarat tatăl pentru jurnaliştii de la calarasipress.ro.

Alexander face naveta cu microbuzul, iar în unele zile merge la muncă cu tricicleta. Totul pentru cei şase copii despre care spune că sunt "diamantele" lui.

×
Subiecte în articol: Calarasi
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close