Antena 3 CNN Actualitate Social Șoferul unui troleibuz din Timișoara a fost concediat după o postare pe Facebook: Noua conducere fură mai mult

Șoferul unui troleibuz din Timișoara a fost concediat după o postare pe Facebook: Noua conducere fură mai mult

Șoferul unui troleibuz din Timișoara a fost concediat după o postare pe Facebook: Noua conducere fură mai mult
Sursa foto: Foto: STPT - RATT/ Facebook
23 Aug 2019   •   14:27

Un şofer de troleibuz angajat al Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT) a fost concediat pentru o postare pe Facebook. Bărbatul a scris pe grupul angajaţilor STPT că „noua conducere fură mai mult decât cea veche“ şi că „sclavia s-a abolit“. 

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) se confruntă cu o criză fără precedent de şoferi, declanşând în acest sens o campanie de recrutare la nivel naţional. În plină criză de şoferi, indicată drept principala cauză a timpilor de aşteptare din staţii, STPT concediază un şofer de troleibuz pentru o postare pe Facebook în care şoferul a atacat dur conducerea societăţii. 

Concret, în 22 iulie, un şofer de troleibuz a scris pe grupul de Facebook al angajaţilor STPT un mesaj în care acuza noua conducere a societăţii că fură mai mult decât cea veche. „Noua conducere fură mai mult decât conducerea veche. Vrem normă de ore. Sclavia s-a abolit”. Mesajul a fost şters la scurt timp, dar a fost salvat de conducerea STPT, care a dispus convocarea Comisiei de disciplină. Cu ocazia cercetării disciplinare, şoferul a declarat că „aşa a considerat la acel moment să se exprime” şi recunoaşte că „a fost prea dur şi nedrept”, dar „a fost luat de val”.

Sursa: adevarul.ro.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close