Antena 3 CNN Actualitate Social Situație șocantă în Vaslui. Un bărbat și-ar fi violat fetița de 12 ani pe care o avea în plasament

Situație șocantă în Vaslui. Un bărbat și-ar fi violat fetița de 12 ani pe care o avea în plasament

Situație șocantă în Vaslui. Un bărbat și-ar fi violat fetița de 12 ani pe care o avea în plasament
Sursa foto: foto- Pexels
22 Aug 2019   •   14:56

Un bărbat din comuna vasluiană Giurcani este suspectat că a abuzat sexual o fată în vârstă de 12 ani, pe care o avea în plasament. 

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, bărbatul şi soţia sa aveau în plasament maternal două fete, una de 12 şi una de 14 ani. 

"Se colaborează cu Poliţia în vederea audierii victimei şi a bărbatului acuzat de agresiune sexuală. Persoana în cauză este asistent maternal profesionist. Fetiţa este audiată în prezenţa unui psiholog şi urmează să meargă la un centru social în vederea securizării. De aceeaşi măsură de protecţie va beneficia şi cealaltă fată", a declarat, pentru AGERPRES, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul DGASPC Vaslui, Ionuţ Dănilă. 

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce soţia celui acuzat de abuz ar fi încercat să se sinucidă şi a povestit despre cele întâmplate echipajului medical din cadrul Ambulanţei Vaslui, care s-a deplasat să o salveze. 

"Am fost sesizaţi de un un medic de pe ambulanţă despre faptul că o femeie a ingerat nişte pastile cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor. În timp ce se deplasau cu femeia la spital, aceasta le-a povestit că a recurs la acest gest după ce a aflat că soţul său a violat-o pe una dintre fetele pe care cei doi le aveau în plasament. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de viol, urmând să fie luate măsurile legale", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Femeia care a încercat să se sinucidă se află internată în Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close