Antena 3 CNN Actualitate Social "Și cu stânga, și cu dreapta!" | O blondă l-a luat la pumni pe un bărbat, după o șicanare în trafic, în București

"Și cu stânga, și cu dreapta!" | O blondă l-a luat la pumni pe un bărbat, după o șicanare în trafic, în București

Un incident în trafic, petrecut pe o stradă din Capitală, i-a avut drept protagoniști pe o femeie blondă cu certe calități pugilistice și pe doi tineri care au încasat mai multe lovituri de la aceasta.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2023   •   15:15

Scena violentă, difuzată de Antena 3 CNN, este parțial blurată.

Se vede însă clar cum femeia blondă, de statură medie, îmbrăcată cu o geacă de culoare crem, îl lovește în mod repetat, cu pumnii, în zona feței, pe un bărbat într-o geacă albastră, cu glugă.

Bărbatul nu prea are loc de întors: este cu spatele lipit de portiera stânga față a unei mașini de culoare neagră, care staționează cu luminile de avarie aprinse.

Blonda dă și cu stânga, și cu dreapta. Cel puțin patru persoane din anturajul ei, între care o altă femeie, care filmează cu telefonul, asistă la scenă fără să intervină.

Citește și: Bătaie în trafic pe o stradă din Iaşi | Poliţiştii au trecut pe lângă scandalagii şi nu au intervenit

La un moment dat, femeia blondă în geacă de culoare crem își îndreaptă atenția și pumnii către o altă femeie, posibil partenera tânărului în geacă albastră.

Pentru a-și atinge noua țintă, blonda ocolește mașina, cu bărbatul pe care l-a agresat inițial pe urmele ei.

La un moment dat, se aude avertizarea sonoră a unui echipaj de poliție, iar unul dintre bărbații din compania blondei iute de pumn se îndreaptă zâmbind spre agenți și le spune: "Bine că ați venit!"

În acest timp, femeia blondă în geacă de culoare crem își aranjează părul, după corecția aplicată celor două persoane.

×
Subiecte în articol: blonda șicanare trafic București
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close