Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Se pregătește un referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea și a primarilor de sector. Cine este în spatele demersului

Se pregătește un referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea și a primarilor de sector. Cine este în spatele demersului

Se pregătește un referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea și a primarilor de sector. Cine este în spatele demersului
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de M.Z.    |    27 Feb 2017   •   22:44

Un grup de bucureșteni strânge semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a Gabrielei Firea din funcția de primar general al Capitalei, a primarilor de sector și a consiliilor locale. 

Acțiunea este organizată pe site-ul oameniliberi.ro, de unde pot fi descărcate și formulare pentru strângerea de semnături, potrivit Hotnews.ro.

"Cine? Noi, cetățenii ignorați de Guvern! Noi, care luptă împotriva corupției! Noi cei care ieșim în piață ca să oprim o ordonanță! Noi cei care am înțeles că tăvălugul nu s-a oprit, dimpotrivă! Altă întrebare! CE? Inițiem Referendumuri pentru demiterea primarului general al Capitalei, a primarilor de sector, a consiliilor locale. Altă întrebare!", scriu inițiatorii acțiunii.

Cazul a fost prezentat luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde s-a spus că, în spatele acestui demers, ar fi George Epurescu care postează pe grupul de Facebook Geeks for democracy.

Potrivit unui articol apărut în urmă cu câțiva ani în presă, George Epurescu este unul dintre oamenii care conduc opoziția față de gazele de șist și care anunța că vrea să-și facă partid.

Și George Mioc a postat pe rețeaua de socializare o imagine de la protestele de duminică, din Piața Victoriei, și spune că guvernul Dragnea trebuie destituit, iar PSD scos în afara legii.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close