Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal imens la Caracal. Trei agenţi ai firmei de pază administrate de Remus Rădoi au fost reţinuţi

Scandal imens la Caracal. Trei agenţi ai firmei de pază administrate de Remus Rădoi au fost reţinuţi

Scandal imens la Caracal. Trei agenţi ai firmei de pază administrate de Remus Rădoi au fost reţinuţi
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
26 Oct 2019   •   16:54

Un scandal petrecut pe o stradă din Caracal, s-a încehiat cu reţinerea a patru persoane, între care trei agenţi de pază ai firmei administrate de Remus Rădoi.

În urma conflictului, un copil de 3 ani a ajuns la spital, afectat de substanţele pulverizate de către agenţii de pază care au folosit spray lacrimogen. 

În urma cercetărilor din dosarul de loviri şi alte violenţe, deschis vineri de IPJ Olt, s-a dispus reţinerea a patru persoane, scrie adevarul.ro. 

„În urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Poliţiei municipiului Caracal, au reţinut pentru 24 de ore patru persoane implicate în conflictul din municipiul Caracal, din noaptea trecută“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt. Cei patru vor fi prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunerea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Caracal agenti
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close