Antena 3 CNN Actualitate Social Românii și-au luat adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist a fost înmormântat cu onoruri militare

Românii și-au luat adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist a fost înmormântat cu onoruri militare

Românii și-au luat adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist a fost înmormântat cu onoruri militare
23 Oct 2018   •   15:58

Update: Fostul fotbalist şi antrenor român Ilie Balaci a fost înmormântat cu onoruri militare, la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Update: Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, înconjurat de mii de oameni. Fanii îl aplaudă pe marele fotbalist român.

A fost un ultim drum presărat cu opriri în locuri semnificative pentru viața și cariera sa. 

Update: Ilie Balaci este condus pe ultimul drum. Un sobor de preoți de la Mitropolia Craiovei se află lângă sicriu.

Sicriul va fi transportat prin toate pnctele principale din oraș.

Cortegiul funerar a ajuns la Universitatea Craiova, unde sute de tineri l-au așteptat cu un mesaj: „De la 8 la infinit”, 8 fiind numărul pe care Ilie Balaci l-a purtat pe tricou.  

Update: Sicriul cu trupul neînsufleţit a ajuns la Biserica „Sfântul Ilie” din Craiova, acolo unde a fost oficiată o slujbă specială.

Sute de oameni scandează „Te vom iubi mereu” și îl aplaudă pe marele fotbalist român. 

Update: Ilie Balaci, cel supranumit „Minunea blondă” a fotbalului românesc, este condus pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neînsufleţit ajunge la Biserica Sf Ilie din Craiova, acolo unde va avea loc o slujbă specială.

Marți dimineaţă, sicriul s-a aflat pe stadionul „Ion Oblemenco, unde fanii şi apropiaţii au venit să aducă un ultim omagiu. 

Update: Este doliu în Craiova. Ilie Balaci, minunea blondă a fotbalului românesc, este condus pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, acolo unde va avea loc şi o slujbă oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei.

Citește și: Ultima oră! Soţia lui Ilie Balaci s-a prăbuşit pe stadion. SMURD-ul, intervenţie de urgenţă 

Update: Fostul primar al Craiovei Lia Olguța Vasilescu a venit să îi aducă un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci.

Update: Ilie Balaci a fost dus spre catafalc și va fi depus pe terenul de care a transmis atâta emoție. În intervalul 9.00 - 11.30, toți cei care l-au iubit pe marele fotbalist pot venit pentru a-și lua adio.

Știrea inițiață

Este doliu în Craiova. Ilie Balaci, minunea blonda a fotbalului romanesc, va fi condus marți pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Au fost momente impresionante luni aseară, când sute de suporteri au venit să îi aducă un ultim omagiu. L-au aplaudat aşa cum o făceau şi atunci când cel mai iubit fotbalist al Craiovei era pe teren. 

Oameni simpli şi oameni de fotbal venit să aducă flori şi să aprindă lumânări. Printre ei Sorin Cârţu, Victor Piţurcă, dar şi actualul antrenor al Universităţii Craiova, Davis Mangia. 

Au fost clipe extrem de grele pentru familie. Mama lui Ilie Balaci a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Balaci a iubit Craiova mai mult decât orice şi aşa i-a învăţat şi pe cei din jurul lui.

Atât de tare a durut moartea lui Balaci încât colegul lui, Aurică Beldeanu a fost pe punctul să cedeze. În timpul slujbei a făcut preinfarct, iar medicii l-au dus de urgenţă la spital.

Șapte zile de doliu a hotărât FRF în memoria lui Balaci. Jucătorii vor purta banderole negre şi vor fi ţinute momente de reculegere pe stadioane.

×
Subiecte în articol: Ilie Balaci inmormantat
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close