Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo pentru marți, 25 iunie. De când scăpăm de ploi?

Prognoza meteo pentru marți, 25 iunie. De când scăpăm de ploi?

Prognoza meteo pentru marți, 25 iunie.  De când scăpăm de ploi?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iun 2019   •   04:00

VREMEA. Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, iar disconfortul termic se va accentua dupã-amiaza când, în zonele de câmpie şi de podiş, pe arii relativ extinse indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge şi va depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi.

VREMEA. În sudul şi sud-estul ţãrii, precum şi la munte, în a doua parte a zilei şi în primele ore ale nopţii, instabilitatea atmosfericã va fi temporar pronunţatã şi se va manifesta prin accentuarea înnorãrilor şi perioade în care local se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi posibile cãderi de grindinã, iar cantitãţile de apã ce se vor înregistra, în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor depãşi 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35 l/mp.

VREMEA.În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile de scurtã duratã însoţite de descãrcãri electrice şi de unele intensificãri ale vântului îşi vor face apariţia doar pe spaţii mici, cu o probabilitate mai mare în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime se vor situa în general între 13 şi 24 de grade.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte uşor. 

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close