Antena 3 CNN Actualitate Social Prima reacţie a lui Mihai Constantinescu, după ce s-a spus că a murit: ”Mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă”

Prima reacţie a lui Mihai Constantinescu, după ce s-a spus că a murit: ”Mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă”

Prima reacţie a lui Mihai Constantinescu, după ce s-a spus că a murit: ”Mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă”
17 Iun 2018   •   12:52

După o operaţie dificilă în luna octombrie, Mihai Constantinescu s-a confruntat cu mai multe știri false, care l-au enervat foarte tare. În spațiul public a apărut informația că ar fi murit.

Artistul şi-a reluat activititatea şi cântă pentru toţi cei care îl iubesc şi îl apreciază. S-a refăcut după operaţia pe care a avut-o şi acum pare să se bucure mai mult ca niciodată de viaţă.

„Aş vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probbabil mă iubeşte atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că a murit. Eu sunt bine mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată ştirea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă (..) Aş vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoştinţă şi să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniştească, că trăiesc, sunt viu! Mulţumesc vieţii, sorţii, luminii, că exist”, a declarat Mihai Constantinescu la "Star Matinal de Weekend".

×
Subiecte în articol: reactie moarte
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close