Antena 3 CNN Actualitate Social O fată de 19 ani din Bârlad a fost dată în urmărire națioanlă. Părinții susțin că a fost răpită

O fată de 19 ani din Bârlad a fost dată în urmărire națioanlă. Părinții susțin că a fost răpită

O fată de 19 ani din Bârlad a fost dată în urmărire națioanlă. Părinții susțin că a fost răpită
19 Mar 2019   •   15:50

Tatăl fetei a fãcut apel la autorități și speră că-și va găsi copilul, dar, până acum, nimeni nu a dat de urma acesteia. Bărbatul crede că fiica sa a fost răpitã.

Dispărută de acasă încă din data de 12 februarie, Andreea Nadia Tantu (19 ani) pare să fi intrat în pământ. După ce polițiștii au aflat că fata a plecat, în ziua respectivă, să se întâlnească cu un băiat și nu s-a mai întors acasă, au deschis dosar penal și fac cercetări.

Mai mult, telefonul tinerei a ajuns în mâna acestuia si a fost vândut dupã câteva zile. În prezent, semnalementele Nadiei si o fotografie au ajuns pe site-ul Inspectoratului General de Politie, astfel cã aceasta este cãutatã acum în toatã tara. 

Tânara are aproximativ 1,60 m, 47 de kilograme, pãr brunet, drept si lung, construcție atleticã, ochi cãprui. Ca semn distinct, tânãra are o cicatrice în urma unei operatii de apendicitã. La data disparitiei era îmbcãcatã cu o geacã de tercot de culoare bleumarin, cu glugã cu puf de culoare roz, pantaloni bleumarin si ghete pânã la gleznã, din piele de culoare neagrã. A fost vãzutã ultima oarã la data de 12.02.2018, în jurul orei 12.00, deplasându-se pe str. 

Dimitrie Cantemir, în directia Podului Pescãriei, având asupra sa o sacosã din plastic culoare albã. În fata autoritãtilor, tatãl fetei, Ioan Tantu, a declarat cã el este convins cã fata sa a fost rãpitã si în acest sens a fãcut si plângerea la politie, relatează vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Barlad
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close