Antena 3 CNN Actualitate Social Loredana a donat 1000 de euro în Orașul Faptelor Bune

Loredana a donat 1000 de euro în Orașul Faptelor Bune

Minunile se întâmplă în Orașul Faptelor Bune. Casa de sticlă Radio ZU, montată în inima Târgului de Crăciun din Oradea, este vizitată zi de zi de oameni de bine care-și doresc să ofere din ce au, oamenilor care n-au.

Loredana a donat 1000 de euro în Orașul Faptelor Bune
Sursa foto: Radio ZU
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2023   •   13:17

Unul dintre acești oameni cu adevărat speciali este Loredana care a donat 1000 de euro unui băiețel de 11 ani, Mișu, care s-a născut cu o boală rară extrem de gravă.

"Mișu este diagnosticat cu Sindromul Angelman. La cei 11 anișori, luptă cu povara celor 100 de crize pe zi, iar sistemul sanitar românesc este în imposibilitatea de a-mi salva copilul sau măcar ai da un tratament performant! Un spital din Turcia a oferit o șansă copilului meu – o intervenția de stimulare a nervului vag, operație care ne-ar costa suma de 30.000 euro", a povestit mama lui Mișu.

Loredana s-a implicat cu tot sufletul în această misiune. Ea a trecut prin toate emoțiile din Orașul Faptelor Bune, a râs, a plâns și a îndemnat comunitatea Orașului Faptelor Bune să doneze. Cei 30.000 de Euro pentru efectuarea operațiilor lui Mișu s-au strâns în doar o oră.

"Toată speranța, bucuria și încrederea să fie în noi constantă și să n-o pierdem! Cred că asta este și energia de care are nevoie și fiul tău. Și cred că orice lucru se poate întâmpla pentru ca atunci când există dragoste și uniune, incluziune, când ne includem și ne considerăm împreună și nu separați, atunci lucrurile se pot transforma și o posibilitate poate deveni realitate", i-a transmis Loredana mamei lui Mișu.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close