Antena 3 CNN Actualitate Social Liderul „Clanului Sportivilor” a fost eliberat. Eugen Preda a ispăşit o treime din pedeapsă

Liderul „Clanului Sportivilor” a fost eliberat. Eugen Preda a ispăşit o treime din pedeapsă

Liderul „Clanului Sportivilor” a fost eliberat. Eugen Preda a ispăşit o treime din pedeapsă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Noi 2017   •   08:19

Eugen Preda, liderul "Clanului Sportivilor", banda de interlopi care a furat arme din unitatea militară de la Ciorogârla, a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu. 

Preda avea de ispăşit o pedeapsă de 12 ani la Penitenciarul Focşani, după ce a furat 62 de militraliere, pistoale şi muniţie, alături de mai mulţi complici de la un depozit de muniţie din apropierea Capitalei.

Şeful clanului Sportivilor, Eugen Preda, a fost eliberat din pentenciarul din Focşani, locul în care a fost încarcerat în ultimii patru ani. 
  
Condamnat în 2013 la 12 ani de închisoare pentru furt de armament din incinta unei unităţi militare, Eugen Preda nu a recunoscut niciodată faptele de care a fost acuzat.

Condiţiile improprii din penitenciarele româneşti i-au redus însă considerabil timpul petrecut după gratii. Şeful temutului clan bucureştean al Sportivilor este doar unul dintre beneficiarii legii recursului compensatoriu. 

×
Subiecte în articol: ciorogarla clanul sportivilor eliberare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close