Antena 3 CNN Actualitate Social Interesele din spatele scandalului furtunilor. Cum explică directorul ANM

Interesele din spatele scandalului furtunilor. Cum explică directorul ANM

Interesele din spatele scandalului furtunilor. Cum explică directorul ANM
de M.Z.    |    23 Sep 2017   •   23:59

Directorul ANM, Elena Mateescu, a răspuns sâmbătă acuzațiilor legate de furtuni, după ce oamenii au spus că nu au fost informați din timp despre vijelia de la Timișoara, din urmă cu o săptămână.

”Mai devreme cu 15-30 de minute, nu pot fi prognozate aceste fenome severe. A fost un feomen specific mai mult unui sezin de vară”, a explicat Elena Mateescu, sâmbătă, la emisiunea Descoperiți, de la Antena 3.

Meteorologul a asigurat că, în perioada următoare, nu ne vom mai confrunta cu astfel de fenomene.

”În perioada următoare nu mai putem să vorbim de asemenea fenomene similare celor din 17 septembrie, că deja toamna s-a instalat. Pot fi însă alternanțe de perioada mai călduroase întrerupte de perioade de mai severe”, a explicat Mateescu.

În ce privește posibila privatizare a ANM, despre care a vorbit fostul director al instituției, Ion Sandu, și actualul șef al instituției a confirmat informația.

”În Parlament, există o inițiativă de acest fel de la începutul anului, pentru că ANM desfășoară activități de interes public național, dar și activități cu specific de sigranță națională”, a spus directorul ANM, Elena Mateescu.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close