Antena 3 CNN Actualitate Social George Cosac, detalii incredibile despre scandalul în care e implicat Țiriac: Vecerdea a trimis un mail Federației și lui Iohannis

George Cosac, detalii incredibile despre scandalul în care e implicat Țiriac: Vecerdea a trimis un mail Federației și lui Iohannis

George Cosac, detalii incredibile despre scandalul în care e implicat Țiriac: Vecerdea a trimis un mail Federației și lui Iohannis
18 Iul 2019   •   17:24

Ion Ţiriac a ajuns în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti după ce finul lui Klaus iohannis, Marius Vecerdea a contestat alegerile de la Federaţia Română de Tenis. 

Supărat că a pierdut alegerile, în faţa lui Ţiriac, Vecerdea a acuzat implicaţii politice în organizarea alegerilor şi a făcut plângere în instanţă.

Ţiriac spunea în urmă cu o săptămână despre Marius Vecerdea că se folosesşte de faptul că e finul preşedintelui Klaus Iohannis pentru a împiedica activitatea federaţiei.
 

George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis a făcut dezvăluiri incredibile, la Antena 3, despre această situație.

”Eu zic exact ce și cum, în cadrul Federației. A venit în biroul nostru sus și a zis mai bine să plecăm acasă. Imediat, a urmat o adunare generală în care se introducea o moțiune de cenzură în condițiile în care FRT primea două distincții importante de la Tenis Europe. Pentru prima dată făcusem câteva proiecte destul de importante în care mai multe zeci de mii de copii luau contactul cu tenisul, iar în aceste condiții trebuia să plecăm cu toți acasă.

În 2016, a trebuit să facem alegeri pentru funcțiile de președinte, pentru că, din câte am aflat eu Vercedea se lăuda că la insistențele lui, vicepreședinții și-au dat demisia. Acesta participa ca și candidat la funcția de vicepreședinte și nu e ales, apoi a început acest val de reclamații”, a spus Cosac.

Vecerdea a trimis un mail către Federație, în care Klaus Iohannis apărea în CC.

”Am un mail, cu totul întâmplător, în care în CC e trecut președintele Klaus Iohannis. Asta pentru că probabil a vrut să demonstreze că el are o relație specială cu Iohannis. Asta se întâmpla undeva în 2015-2016”, a declarat George Cosac.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close