Antena 3 CNN Actualitate Social Felicia își pierdea fiica, pe Lorena, în urmă cu doi ani. Iar femeia a făcut un gest incredibil. „Poate mi-ar alina durerea”

Felicia își pierdea fiica, pe Lorena, în urmă cu doi ani. Iar femeia a făcut un gest incredibil. „Poate mi-ar alina durerea”

Felicia își pierdea fiica, pe Lorena, în urmă cu doi ani. Iar femeia a făcut un gest incredibil. „Poate mi-ar alina durerea”
Sursa foto: Foto: Libertatea
18 Sep 2019   •   14:38

Felicia își pierdea fiica în urmă cu doi ani. Lorena avea doar 20 de ani. “Fata mea era o fată sănătoasă, frumoasă, veselă”. Până într-o dimineață de august 2017, când fetei i s-a făcut brusc rău. “S-a spălat, și-a făcut un 3 în 1, și-a aprins o țigară, a tras trei fumuri din ea și a căzut”, i-a povestit mamei prietenul tinerei, care locuia împreună cu ea în Timișoara. 

Felicia Bistriceanu și fiica sa, Lorena Felicia uda trandafirii din curtea casei din Drobeta-Turnu Severin, când i-a sunat telefonul. Era cealaltă fată, care i-a spus că surorii ei i s-a făcut rău, dar că e la spital și că va fi bine. Câteva ore mai târziu, mama a primit un al doilea telefon de la fiică: “Vino de urgență la Timișoara”.

“Ne-a întrebat dacă suntem de acord cu prelevarea de organe. Medicii au vorbit frumos cu noi”, spune mama. Alături de ea, la spital, erau soțul, băiatul și cealaltă fiică. “Ne-am uitat unii la alții și am zis pe loc da, salvăm alte vieți. M-ar mulțumi sufletește să văd că fata mea trăiește prin cineva. Poate mi-ar alina cumva durerea”, a mărturisit femeia pentru Libertatea.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close