Antena 3 CNN Actualitate Social Eva, o fetiță de patru ani, este bolnavă de cancer la ambii rinichi. Un sms la 8848 îi poate salva viața

Eva, o fetiță de patru ani, este bolnavă de cancer la ambii rinichi. Un sms la 8848 îi poate salva viața

Eva, o fetiță de patru ani, este bolnavă de cancer la ambii rinichi. Un sms la 8848 îi poate salva viața
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    31 Mai 2017   •   14:50

Cazul unei fetiţe de patru ani, bolnavă de cancer la ambii rinichi, a mobilizat comunităţile online din România.

Aproape 100.000 de euro s-au strâns în timp record, de la oameni care au donat de la timp liber la maşini, pentru ca Eva să poată să plece la tratament în străinătate.

Putem să o ajutăm cu toţii, cu un sms la numărul 8848, în conturile fundaţiei Mereu Aproape.

Conturile fundației Mereu Aproape. Orice sumă contează!

Viaţa micuței Eva s-a schimbat brusc, în urmă cu o săptămână. Eva și mama ei au mers atunci la spital, pentru că fetiţa avea febră care nu scădea şi tuşea. În urma analizelor, medicii au suspectat iniţial o mononucleoză, au mers mai departe şi au descoperit tumori la ambii rinichi.

De atunci, viaţa lor s-a mutat de acasă, din mediul lor, într-un spital, unde sunt internate şi de unde Eva îşi doreşte să plece cât mai repede.

În momentul de faţă, variantele pe care le au în vedere pentru tratamentul Evei sunt Turcia şi Franţa, dar şi alte clinici din străinătate. Pentru ca vestea a venit complet pe neaşteptate, familia nu dispune de fondurile necesare. Aşa că în urmă cu două zile, în grupurile de mame de pe Facebook, din care face parte şi Ramona, mama Evei, a început mobilizarea.

Maria Coman a vorbit miercuri, la emisiunea „Esențial”, despre cazul Evei.

„Sunt mai multe variante luate în calcul(...). E destul de greu să hotărăști care e cea mai bună varianta. S-a strâns această sumă record care spune multe despre lucrurile bune pe care puteam să le facem împreună”, a spus ea.

Un sms la 8848 poate salva viața Evei. Orice sumă contează!

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close