Antena 3 CNN Actualitate Social Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Feb 2018   •   14:00

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. De Dragobete, Ziua Îndrăgostiţilor la români, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubită cu SMS-uri, felicitări şi mesaje de dragoste.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Pentru a surprinde persoana iubită de Dragobete, vă propunem mai jos câteva variante de SMS-uri, felicitări şi mesaje de dragoste care le puteţi trimite:

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Orice ai face sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale să se împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire pentru că te iubesc.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini care vor să te îmbrăţişeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine. Te iubesc!

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Dacă îmi este poftă de ceva dulce ştiu ce trebuie să fac. Vin la uşa ta şi îşi cer un sărut.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Viaţa mea ar fi atât de haotică fără tine. Nu aş putea realiza jumătate din lucrurile de care am nevoie fără tine. Îţi mulţumesc că eşti dragostea mea.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Ceea ce se îmtâmplă între noi este magic. Toţi îşi doresc să întâlnească iubirea, dar puţini au parte de o relaţie aşa de specială ca a noastră. Te iubesc!

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Lumea este un miracol, viaţa mea este un miracol pentru că tu eşti în ea. Te iubesc!

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Câteodată suntem aşa de prinşi cu micile griji cotidiene, încât uităm de lucrul cel mai important - dragostea. Te iubesc!

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Pentru lume tu eşti cineva. Pentru cineva tu eşti lumea. Cu multă dragoste, cineva.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă şi un suflet smult din piept. Te iubesc!

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste. Să-ţi aducă DRAGOBETELE un an plin de bucurii, fericire, sănătate şi multă izbândă în tot ceea ce ţi-ai propus! Să fii iubită şi să-l iubeşti înzecit pe cel care îţi va deveni soţ.

 

 

×
Subiecte în articol: cele mai frumoase mesaje Dragobete
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close