Antena 3 CNN Actualitate Social Doi oameni ai străzii s-au bătut cu pumnii și bâtele chiar în fața sediului Secţiei 5 Poliţie din Galaţi

Doi oameni ai străzii s-au bătut cu pumnii și bâtele chiar în fața sediului Secţiei 5 Poliţie din Galaţi

Doi oameni ai străzii s-au bătut cu pumnii și bâtele chiar în fața sediului Secţiei 5 Poliţie din Galaţi
Sursa foto: Foto: captura video
17 Sep 2019   •   18:29

Două persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate, îşi împart cu generozitate pumni şi lovituri cu bâtele în faţa a zeci de persoane care stăteau la coadă la instituţiile publice din incinta Poliţiei.

Nimeni nu a intervenit pentru a-i despărţi pe scandalagii. Cei doi bărbaţi, de 42 şi 57 de ani, s-au dat în spectacol chiar în faţa sediului Secţiei 5 Poliţie din Galaţi. Aghezmuiţi bine, indivizii, cel mai probabil persoane fără adăpost, s-au luat la ceartă şi apoi la bătaie în faţa Catedralei Arhiepiscopale, mutându-se apoi în faţa secţiei de poliţie amintite.

Cei doi s-au lovit cu pumnii şi cu bâtele până când unul dintre beligeranţi a fost ”dovedit” de adversar după câteva lovituri de pumn aplicate în zona capului. Victima a rămas întinsă pe asfalt, în timp ce adversarul său i-a luat bâta, a aşezat-o tacticos lângă un perete şi a plecat, scrie Adevărul. 

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close