Antena 3 CNN Actualitate Social Diagnostic crunt pentru Rareș, la doar 16 ani, după ce i s-a umflat gâtul când era la Neversea. Băiatul a crezut că are oreion

Diagnostic crunt pentru Rareș, la doar 16 ani, după ce i s-a umflat gâtul când era la Neversea. Băiatul a crezut că are oreion

La doar 16 ani, Rareș, un adolescent cu visuri mărețe, a primit o veste cruntă din partea medicilor. Băiatul a aflat că suferă de o boală cumplită, după ce i s-a umflat gâtul când se afla cu prietenii la Neversea.

Diagnostic crunt pentru Rareș, la doar 16 ani, după ce i s-a umflat gâtul când era la Neversea. Băiatul a crezut că are oreion
Sursa foto: Baciu Geo | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2023   •   17:22

În urmă cu câteva zile, Rareș se pregătea să creeze amintiri frumoase alături de prietenii și colegii săi, cu care a decis să plece la mare, la festivalul Neversea.

Din păcate, în ciuda bucuriei de a porni în această aventură, tânărul avea să trăiască cele mai grele zile din viața lui.

Ajuns la festival, după câteva nopți în care a dansat și a cântat alături de artiștii preferați, gâtul lui Rareș s-a umflat din senin, iar cei care îl însoțeau au crezut că are oreion.

Părinții au ajuns cât au putut de repede la Constanța și au plecat cu el la București, la Institutul Matei Balș.

Citește și: Incidentul armat din Vama Veche: Bărbatul care l-a împușcat pe tânărul de 21 de ani a fost colonel MAI

Acolo, după mai multe teste și analize, medicii au fost nevoiți să anunțe un diagnostic crunt, acela că Rareș suferă de leucemie.

Adolescentul a fost trimis de urgență la Spitalul Fundeni, unde se află internat și are nevoie de sânge.

Zdrobiți de îngrozitoarea veste, părinții lui Rareș au făcut apel la cei care au posibilitatea de a dona sânge, astfel încât fiul lor să aibă șansa de a învinge această boală.

"Astăzi, fiul meu, Rareș, a fost diagnosticat cu leucemie. Rareș are nevoie de sânge pentru a putea lupta cu această boală. Donează orice grupă de sânge și ajută-l să învingă lupta cu leucemia", a scris tatăl băiatului, pe Facebook, potrivit adevarul.ro.

Cei care vor să-l ajute pe Rareș pot dona la orice centru de transfuzii sanguine din România, cu mențiunile:

  • Pentru Baciu Rareș George
  • Institutul Clinic Fundeni
  • Secția Pediatrie I
  • Grupa de sânge A, RH pozitiv

×
Subiecte în articol: leucemie tanar
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close