Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii incredibile în cazul tinerei românce care a fost ucisă de iubitul ei, în Italia. Ce se întâmplase cu Iulia cu câteva luni în urmă

Detalii incredibile în cazul tinerei românce care a fost ucisă de iubitul ei, în Italia. Ce se întâmplase cu Iulia cu câteva luni în urmă

Detalii incredibile în cazul tinerei românce care a fost ucisă de iubitul ei, în Italia. Ce se întâmplase cu Iulia cu câteva luni în urmă
Sursa foto: foto- Facebook
10 Dec 2018   •   09:50

O tânără româncă de 15 ani a fost ucisă de fostul ei iubit, în Germania, iar acesta a anunțat crima pe Facebook. 

Cei doi adolescenți avuseseră o relație, iar Iulia fusese cea care a luat decizia despărțirii. Fostul ei iubit bulgar, în vârstă de 17 ani, a înjunghiat-o mortal cu un cuțit de șase ori, iar tânăra a fost găsită de medici moartă în parc.

Pe 11 iunie 2018, cei doi au întâlnit la prânz în parcul din Viersen. Băiatul i-a spus că vrea să poarte o discuție cu ea, sperând că se vor împăca. Ea nu a vrut, astfel că dialogul s-a transformat în ceartă. Cei doi s-au luptat în parc, a dezvăluit șeful biroului omucideri din Monchengladbach, Ingo Thiel.

Criminalul Matyu a fugit după ce a lovit cu un cuțit. Fata a ajuns la o bancă, ținându-se cu mâinile de abdomen. Doi oameni fără adăpost, care erau pe bancă, au fost martorii îngrozitoarei scene. A strigat „Ajutor, sunt pe moarte!”, a dezvăluit Thiel. Apoi s-a prăbuşit pe iarbă, scrie cancan.ro.

Iulia a fost înjunghiată de şase ori cu un cuţit de bucătărie cu lama de 15 cm și a murit în parc, la scurt timp după ce medicii de la salvare au ajuns la locul incidentului. A fost îngropată în România.

Luni, 10 decembrie, începe la Moenchengladbach procesul lui Matyu. E programat să ţină 10 zile, iar pedeapsa maximă pe care ucigaşul ei o poate primi este de 10 ani, deoarece este minor.

×
Subiecte în articol: detalii tanara romanca iubit
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close