Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii incredibile despre românca agresată și jefuită în Paris. Ce au descoperit oamenii legii

Detalii incredibile despre românca agresată și jefuită în Paris. Ce au descoperit oamenii legii

Detalii incredibile despre românca agresată și jefuită în Paris. Ce au descoperit oamenii legii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Iun 2019   •   21:27

Noi detalii incredibile ies la iveala cu privire la românca de 28 de ani care a fost înjunghiată și jefuită în Paris, lângă o pădure. Se pare că aceasta practica prostituția și nu se știe încă din ce motiv s-a năpustit bărbatul asupra ei. 

O tânără de 28 de ani, româncă de origine a fost înjunghiată de un bărbat necunoscut la marginea unei păduri din Paris, iar mai apoi i s-au furat toți banii pe care îi avea în geantă. Poliția a demarat o anchetă și, potrivit informațiilor oferite de presa internațională, aceasta ar fi practicat prostituția. Pentru moment nu se știe încă dacă agresorul femeii era un posibil client al acesteia sau pur și simplu a dorit doar să o jefuiască. 

După ce a comis oribila faptă, atacatorul a fugit, urcându-se într-un autobuz, însă după mai multe ore de urmăriri, oamenii legii l-au prins. În aceste momente, românca de 28 de ani se află în stare gravă la spital, acolo unde se zbate între viață și moarte, iar medicii nu au informații tocmai bune referitoare la starea ei de sănătate.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close