Antena 3 CNN Actualitate Social De necrezut! Cum s-au comportat ospătarii unui restaurant cu un tânăr sărac, respectiv cu unul bine îmbrăcat (VIDEO)

De necrezut! Cum s-au comportat ospătarii unui restaurant cu un tânăr sărac, respectiv cu unul bine îmbrăcat (VIDEO)

De necrezut! Cum s-au comportat ospătarii unui restaurant cu un tânăr sărac, respectiv cu unul bine îmbrăcat (VIDEO)
Sursa foto: foto: captura Youtube
17 Noi 2017   •   15:58

Aspectul fizic și vestimentația sunt criteriile de selectare a clienților în multe restaurante și, în repetate rânduri, oamenii îi judecă pe ceilalți doar după aparențe. Acest lucru poate fi confirmat de un experiment social realizat de un tânăr.

Acesta și-a dorit să observe comportamentul celor din jur vizavi de o persoană săracă, cu haine murdare, respectiv o persoană înstărită, îmbrăcată elegant.

Atunci când tânărul a intrat în restaurant ca un om sărac, ospătarii l-au izgnonit imediat, pe motiv că nu poate sta în apropierea celorlalți clienți arătând în felul acela. Explicațiile tânărului, că are suficienți bani să-și poată plăti consumația, au fost zadarnice. Însă, atitudinea lor s-a schimbat complet atunci când l-au văzut la volanul unei mașini luxoase și îmbrăcat bine.

“Nu ați vrut să mă serviți, așa că m-am întors. Nu ar trebui să judecăm oamenii după cum arată sau status. Toti ar trebui sa fim egali”, le-a spus tânărul ospătarilor.

Cel care a venit cu ideea acestui experiment social este destul de cunoscut în mediul virtual pentru activități de genul.

×
Subiecte în articol: clienti restaurant
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close