Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a reaționat tatăl Simonei Halep când a aflat că iubitul său a fost căsătorit de două ori

Cum a reaționat tatăl Simonei Halep când a aflat că iubitul său a fost căsătorit de două ori

Cum a reaționat tatăl Simonei Halep când a aflat că iubitul său a fost căsătorit de două ori
Sursa foto: Foto: instagram.com/simonahalep
22 Iul 2019   •   11:42

Rudele și apropiații lui Toni nu au fost acord cu ultima relație, aceea cu Liana, care a durat doar 10 luni. Iar în final s-a dovedit că au avut dreptate, totul culminând cu infidelitate din partea soției, Și așa s-a ajuns la divorț.

Iubitul Simonei a mai fost însurat, cu Alina, un fotomodel cunoscut. Tânăra provine dintr-o familie bogată și obișnuită însă cu un stil de viață cu care omul de afaceri de origine aromână nu ar fi putut ține pasul. Acesta pare să fi fost și motivul pentru care Toni și Alina au decis să și depună actele de divorț, scrie cancan.ro.

Chiar așa, părinții Simonei nu ar avea nimic împotriva relației. Toni Iuruc a fost alături de Simona Halep la Wimbledon, fiind primit în familia sportivei cu brațele deschise. Ca o dovadă, Iuruc și Simona Halep au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al Simonei, plus copiii lor.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close