Antena 3 CNN Actualitate Social Cea mai mare bancă din România îşi suspendă toate operaţiunile la cumpăna dintre ani. Avertizare de ultimă oră pentru toţi clienţii

Cea mai mare bancă din România îşi suspendă toate operaţiunile la cumpăna dintre ani. Avertizare de ultimă oră pentru toţi clienţii

Cea mai mare bancă din România își suspendă toate operațiunile online în perioada 30 decembrie 2023-2 ianuarie 2024.

Cea mai mare bancă din România îşi suspendă toate operaţiunile la cumpăna dintre ani. Avertizare de ultimă oră pentru toţi clienţii
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   11:27

Banca Transilvania (BT), cea mai mare bancă din România, și-a anunțat marți clienții că toate aplicațiile sale online vor deveni indisponibile în perioada 30 decembrie 2023, ora 16.00-2 ianuarie 2024, ora 12.00. Practic, în intervalul menționat se vor mai putea face doar plăți cu cardul.

„Aplicaţiile Băncii Transilvania sunt indisponibile în perioada 30 decembrie, ora 16.00 – 2 ianuarie, ora 12.00.

Banca îşi upgradează sistemele informatice pentru perfecţionarea serviciilor”, transmite instituţia într-un comunicat de presă.

Măsura este una care ar putea genera numeroase probleme, ținând cont de faptul că, pe de o parte, BT este cea mai mare bancă din România, iar pe de altă parte vorbim despre una dintre cele mai agitate perioade posibile, chiar la trecerea dintre ani.

Banca Transilvania cere clienților să-și facă rezerve de bani

BT recomandă, de altfel, ca oamenii să-și facă pur și simplu rezerve de bani.

Potrivit informațiilor de pe site-ul băncii, ”Cardurile BT vor funcționa pentru plăți la comercianți și retrageri de numerar. Aplicația BT Pay va funcționa pentru plăți la comercianți.

Vă recomandăm să vă asigurați că aveți bani pe card pentru cumpărături în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie.

Nu funcționează în perioada menționată transferurile între conturile proprii/alte conturi, schimbul valutar și constituirea/desființarea de depozite, în nicio aplicație: BT Pay, BT24, NeoBT și BT Go”.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close