Antena 3 CNN Actualitate Social Cazul biciclistul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni s-a judecat. Ce pedeapsă a primit bărbatul

Cazul biciclistul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni s-a judecat. Ce pedeapsă a primit bărbatul

Cazul biciclistul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni s-a judecat. Ce pedeapsă a primit bărbatul
Sursa foto: foto- Pexels
19 Mar 2019   •   14:41

Experţii au stabilit că bărbatul nu a avut nicio reacţie la apropierea de trecerea de pietoni, pe fondul consumului de alcool, intrând în plin cu bicicleta într-o bătrână de 89 de ani, care s-a prăbuşit pe carosabil, lovindu-se puternic la cap. 

Judecătoria Brăila l-a condamnat, pe 6 martie, pe Stanciu Barbu, un brăilean de 61 de ani, la un an şi patru luni de închisoare, cu suspendarea executării, pentru ucidere din culpă. 

Acesta a fost obligat şi la plata a 11.421 de lei drept daune materiale şi 10.000 lei ca daune morale către o rudă a victimei, scrie adevarul.ro.

Verdictul instanţei nu este definitiv. Bărbatul a lovit cu bicicleta o bătrână pe o trecere de pietoni din Brăila cu o viteză estimată de experţi la 16 kilometri pe oră, impactul fiind fatal pentru victimă. Fapta s-a produs pe 5 mai 2017, când bărbatul şi-a condus bicicleta, deşi consumase anterior băuturi alcoolice. 

La o trecere de pietoni, pe strada Calea Galaţi din Brăila, biciclistul a acroşat o bătrână de 89 de ani, care traversa regulamentar strada, impactul fiind deosebit de violent.

×
Subiecte în articol: experti barbat trecere de pietoni
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close