Antena 3 CNN Actualitate Social Caz halucinant în Sibiu! A încercat să-și violeze fiica vitregă, după ce și-a bătut iubita

Caz halucinant în Sibiu! A încercat să-și violeze fiica vitregă, după ce și-a bătut iubita

Caz halucinant în Sibiu! A încercat să-și violeze fiica vitregă, după ce și-a bătut iubita
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Aug 2019   •   20:04

Caz de-a dreptul halucinant în Sibiu! Un bărbat a încercat să-și violeze fiica vitregă, după ce și-a bătut iubita.

Bărbatul de 40 de ani, din Dumbrăveni, și-a bătut concubina în timp ce se aflau în vizită la vecini, apoi s-a dus acasă unde a încercat să o violeze pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani. Acum individul a fost reținut.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Sibiu, o femeie a sunat la 112 spunând că iubitul ei îi constrânge fiica de 11 ani să întrețină relații sexuale cu el.

„Femeia a sesizat Poliția orașului Dumbrăveni despre faptul că în timp ce se afla în locuința concubinului său, un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, acesta încearcă prin constrângere să întrețină raport sexual cu fiica sa minoră, în vârsta de 11 ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, în imobil fiind identificați minora și bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta cât și fiica sa au fost conduse la sediul poliției, unde minora în prezența mamei sale a negat orice formă de agresiune asupra sa”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În aceste condiții, femeia a hotarât să se întoarcă în casa concubinului său, împreună cu fiica sa.

Trei ore mai târziu, însă, femeia a sunat din nou la 112 reclamând că a fost agresată de concubin, scrie tribuna.ro.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close