Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire macabră lângă un bloc din Onești. Un bărbat a fost găsit mort

Descoperire macabră lângă un bloc din Onești. Un bărbat a fost găsit mort

Descoperire macabră lângă un bloc din Onești. Un bărbat a fost găsit mort
17 Iul 2018   •   22:17

Un bărbat de 48 de ani, din județul Bacău, a fost găsit mort, marți seara, lângă panoul electric al unui bloc de locuințe din municipiul Onești, după ce s-ar fi electrocutat. Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, cadavrul fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală.

Moarte învăluită în mister, deocamdată, în municipiul Onești. Un bărbat de 48 de ani a fost găsit fără suflare lângă panoul electric al unui bloc din oraș. Unul dintre locatarii care l-a găsit a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul unui echipaj medical, crezând că victima ar mai putea fi readusă la viață, scrie libertatea.ro.

'Echipajul SMURD deplasat la intervenție a găsit un bărbat de 48 de ani care nu prezenta semne vitale, lângă un panou electric al unui bloc. S-au început procedurile medicale, solicitându-se, totodată, și prezența unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță. Din nefericire, a fost declarat decesul', ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, Andrei Grecu.

×
Subiecte în articol: Onesti bloc descoperire electrocutat
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close