Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul de 21 de ani care s-a aruncat de pe hotelul Intercontinental îşi anunţase tatăl că vrea să moară

Bărbatul de 21 de ani care s-a aruncat de pe hotelul Intercontinental îşi anunţase tatăl că vrea să moară

Tânărul care s-a aruncat luni de pe hotelul Intercontinental din Bucureşti şi a murit pe loc îşi anunţase tatăl vitreg că are de gând să facă acest gest, potrivit unor informaţii obţinute în exclusivitate de Antena 3.

Bărbatul de 21 de ani care s-a aruncat de pe hotelul Intercontinental îşi anunţase tatăl că vrea să moară
Sursa foto: captura Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2022   •   12:51

Bărbatul în vârstă de 21 de ani l-a anunţat pe tatăl vitreg că vrea să moară, printr-un mesaj pe care i l-a trimis ieri.

De asemenea, tânărul i-a mai spus şi unei foste colege de liceu, cu care mai păstra legătura din când în când, faptul că vrea să-şi pună capăt zilelor.

Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului din Capitală era student în Timişoara.

Tânărul a spart o uşă de la hotel şi aşa a putut să iasă pe balcon

Părinţii lui sunt divorţaţi, iar mama mama sa lucra în străinătate. În urmă cu o lună, femeia s-a întors în ţară, i-a dat nişte bani tânărului, apoi a plecat înapoi.

Bărbatul care s-a aruncat luni de pe hotelul Intercontinental nu avea un loc de muncă. El era cazat la etajul 8 al hotelului, iar camerele sunt asigurate, astfel că nu se poate ieşi pe balcon.

Tânărul a spart o uşă de la etajul 20 şi aşa a putut să iasă pe balcon.

Biletul de adio lăsat de tânărul care s-a aruncat de pe hotelul Intercontinental: "Nu mai vreau să mai trăiesc, sunt prea sărac"

În biletul de adio lăsat de tânărul care s-a aruncat luni dimineaţă de pe hotelul Intercontinental din Capitală, acesta spune că este sărac, îşi urăşte familia şi se simte marginalizat din cauza problemelor pe care le are.

"M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. 

Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut", este o parte din biletul de adio lăsat de tânărul de 21 de ani care s-a aruncat luni dimineaţă de pe cel mai înalt hotel din Capitală.

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din Capitală

Un bărbat s-a aruncat de pe cel mai înalt hotel din Capitală, de la etajul 20, luni dimineaţă.

Bărbatul a murit pe loc.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul.

Bărbatul care s-a aruncat din Intercontinental a lăsat un mesaj de adio în care își explică gestul

Bărbatul care s-a aruncat din cel mai înalt hotel din București, Intercontinental, a lăsat în urmă înregistrări audio în care lasă de înțeles că avea o orientare sexuală diferită, fapt pentru care cei din jur nu îl acceptau.

Bărbatul din Caransebeș a transmis în mesajul de adio că nu este înțeles de societate din cauza orientării sexuale.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Institutului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

×
Subiecte în articol: aruncat barbat intercontinental
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close