Antena 3 CNN Actualitate Social Avea doar nouă ani când împreună cu mama ei s-au mutat în casa noului ei tată. Bărbatul din Vatra Dornei ascundea însă un secret teribil. „Este înfiorător!”

Avea doar nouă ani când împreună cu mama ei s-au mutat în casa noului ei tată. Bărbatul din Vatra Dornei ascundea însă un secret teribil. „Este înfiorător!”

Avea doar nouă ani când împreună cu mama ei s-au mutat în casa noului ei tată. Bărbatul din Vatra Dornei ascundea însă un secret teribil. „Este înfiorător!”
27 Feb 2019   •   14:10

Avea doar nouă ani și multe speranțe atunci când împreună cu mama ei s-au mutat în casa noului ei tată.

Nimeni nu a avut nici cea mai mică bănuială ce secret cumplit ascundea însă bărbatul.

Când s-a aflat, întreaga comunitate a fost în stare de șoc când au aflat ce i-a făcut copilului.

Un individ din Vatra Dornei a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de viol în formă continuată, acuzaţiile faţă de el fiind pur şi simplu înfiorătoare: acesta ar fi constrâns-o să facă sex pe fiica concubinei sale, încă de când minora avea vârsta de nouă ani. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au date despre comiterea a cel puţin 60 de acte sexuale, de la sfârşitul anului 2013, până înainte de Crăciunul anului 2018.

Atunci, minora, care nu a împlinit încă 14 ani, s-a plâns unei colege de şcoală şi i-a spus prin ce trece de câţiva ani. Informaţia a ajuns şi la urechile poliţiştii judiciarişti dorneni, care au tratat serios datele şi au aflat informaţii şocante. Prima a fost că bărbatul mai are la activ o condamnare la 9 ani de închisoare pentru pedofilie.

Din cercetările coordonate de procurori rezultă că individul a constrâns-o pe minoră fizic şi moral la acte sexuale repetate. Acestea aveau loc periodic, individul profitând de faptul că fata locuia în casa lui.

Procurorii au mai arătat că inculpatul a recunoscut în principiu săvârşirea faptelor, dar a susţinut în mod repetat că minora chiar şi-ar fi dorit activitatea sexuală, în ciuda vârstei fragede pe care o avea la acel moment. Aceste declaraţii nu au suport real, au mai concluzionat procurorii.

Individul se află în arest preventiv de la începutul acestui an, de când i-a fost probată activitatea infracţională.

Concubina bărbatului le-a declarat poliţiştilor că nu a ştiut ce se întâmplă între individ şi fiica sa, scrie Monitorul de Suceava.

×
Subiecte în articol: violata
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close