Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ajută și donează! Mihai Gâdea, apel către telespectatorii Antena 3. Denis suferă de ravagiile făcute de paralizia cerebrală și are nevoie de două operații

Ajută și donează! Mihai Gâdea, apel către telespectatorii Antena 3. Denis suferă de ravagiile făcute de paralizia cerebrală și are nevoie de două operații

Ajută și donează! Mihai Gâdea, apel către telespectatorii Antena 3. Denis suferă de ravagiile făcute de paralizia cerebrală și are nevoie de două operații
de S.T.    |    03 Iun 2019   •   22:29

Mihai Gâdea a lansat luni seară un apel pentru telespectatorii Antena 3, pentru a-l ajuta pe Denis, un copil care de zece ani luptă cu paralizia cerebrală.

Denis are zece ani și își dorește câteva lucruri. Să scape de durerile de picioare, să meargă, să joace fotbal cu fratele lui și apoi să devină medic. Exact în această ordine. Dorințele nu sunt deloc imposibile pentru acest copil care de zece ani luptă cu paralizia cerebrală. Dar pentru ca visurile să devină realitate, Denis are nevoie de sprijin.

Printr-o donație de 2 euro la numărul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi sprijinit Denis, dar și alți copii.

Denis a venit pe lume prematur, din sarcină gemelară. La șase luni, Denis nu putea sta în șezut ca fratele lui așa că părinții l-au dus la mai multe investigații. Kinetoterapia, masajul și toate celelalte terapii specifice paraliziilor cerebrale l-au ajutat pe Denis să recupereze mult din funcționalitatea organismului. A făcut și două operații, una la trei, alta la cinci ani. 

Spasticitatea i-a scurtat lui Denis tendoanele de la picioare și i-a deformat coloana. 

Ajută și donează! Denis a fost acceptat de echipa chirurgicală de la Spitalul Saint Loius pentru operații. 

Dacă doriți să îl ajutați pe Denis, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Duma Denis”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>

În urma apelului lansat de Mihai Gâdea duminică seară, la Antena 3, Paul, un copil de șase ani diagnosticat cu autism, va merge la tratament la Viena.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close