Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav la Buzău: 5 victime. Un elicopter SMURD intervine la fața locului

Accident grav la Buzău: 5 victime. Un elicopter SMURD intervine la fața locului

Accident grav la Buzău: 5 victime. Un elicopter SMURD intervine la fața locului
17 Iun 2018   •   14:53

Cinci persoane au fost rănite duminică într-un accident rutier produs pe DN2, pe raza localităţii Cioranca, una dintre victime fiind transportată cu un elicopter SMURD la Bucureşti. 

"Două autoturisme care circulau în sensuri diferite au intrat într-o coliziune la intrarea în localitatea Cioranca, din cauza unui şofer care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu alt autovehicul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul-şef Mihai Drăghiciu. 

Potrivit sursei citate, cinci persoane au fost rănite iar la faţa locului au ajuns tot atâtea echipaje ale Ambulanţei şi un echipaj SMURD, pentru una dintre victime fiind solicitat transferul cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Bucureşti. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri ale DN2 Buzău - Bucureşti, pe raza localităţii Cioranca, pentru a permite elicopterului SMURD să preia una dintre victimele accidentului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: SMURD accident Buzau circulatie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close