Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Onea și Portocală, penali. Documente exclusive

Sinteza zilei. Onea și Portocală, penali. Documente exclusive

Sinteza zilei. Onea și Portocală, penali. Documente exclusive
17 Iul 2019   •   22:26

Fostul şef al DNA Ploieşti Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu au fost trimişi în judecată de Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) pentru săvârşirea mai multor infracţiuni printre care represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Lucian Onea este acuzat de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, instigare în formă continuată la comiterea, fără vinovăţie, sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În acelaşi dosar, Mircea Negulescu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, complicitate la represiune nedreaptă, instigare în formă continuată la comiterea fără vinovăţie sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, în exclusivitate "Sinteza Zilei", fragmente relevante din rechizitoriul întocmit de procurori.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close