Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Bomba bombelor din cazul Codruț Marta

Sinteza zilei. Bomba bombelor din cazul Codruț Marta

Sinteza zilei. Bomba bombelor din cazul Codruț Marta
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Ian 2019   •   22:40

Familia dispărutului Codruț Marta a declanșat procedura de declarare judecătorească a morții acestuia.

După ce timp de mai bine de șase ani n-a mai primit nicio veste de la acesta, fratele lui Codruț Marta a depus o cerere în acest sens în instanță. Demersul are un important substrat economic: împărțirea averii lui Marta între frate, soție și părinții acestuia.

Fără o sentință în instanță acest lucru nu este posibil. Și cum ancheta privind dispariția acestuia a fost "ucisă" încet la DNA, aceasta pare a fi singura variantă tehnică posibilă, cel puțin deocamdată.

Fratele lui Codruț Marta spune că a fost martor în ancheta de la DNA, însă nimeni nu i-a comunicat nicio soluție cu privire la dispariția fratelui său. Multă vreme s-a speculat în jurul variantei că Marta a fost lichidat.

Și multe declarații ale unor miliardari autohtoni ridicau mari semne de întrebare cu privire la relația dintre Elan Schwartzenberg și familia Marta.

Continuarea, în materialul prezentat, duminică, de Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei":

 

Potrivit lui Mugur Ciuvică, nu DNA era instituția care ar fi trebuit să se ocupe de dispariția lui Codruț Marta.

"Ideea în sine că a luat DNA-ul dosarul dispariției lui Marta este aberantă. Ce are DNA cu dispariția unei persoane, care poate să fie crimă, poate să fie fugă. Ei au făcut tot posibilul să blocheze lucrurile, pentru că în spatele acestei dispariții e un munte de bani", afirmă Mugur Ciuvică.

×
Subiecte în articol: Codrut Marta Sinteza Zilei
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close